Ponoć najlepsze są na placu Pigalle ;) Zuzanna lubi je tylko jesienią, a ja? Ja raczej wcale:x Niemniej nie mogłam nie spróbować! Dotąd kasztanów nie jadłam
6nieboJest impreza, muszą być chrupki ! Ale nie musi być banalnie i z chipsami ze sklepu. Może tym prazem przygotujecie zdrowszą, domową wersję, a raczej
kolorowotorcikowoJak podać pizzę na imprezie, żeby nie było banalnie i nudno ? Doskonałym pomysłem są zwijane bułeczki z nadzieniem jak do pizzy. Bułeczki pieczemy
kolorowotorcikowoRoladki z zielonego ogórka z serkiem śmietankowym i rzodkiewką Takie roladki na pewno idealnie się sprawdzą na przyjęciu, są lekkie, smaczne i szybkie do zrobienia a
Mój pomysł naPyszne śledzie. Ponieważ nie jestem wielkim śledzi miłośnikiem, zwykle używam korzennych które, chyba jako jedyne, mi smakują. Te, z dużą ilością koperku i z dodatkiem kaparów
Stare Gary100 g makaronu kolanka Malma 1 puszka łososia pół ogórka 1 mała sałata rzymska pół pieczonej papryki pół małej cebuli kilka papryczek pomidorowych nadziewanych fetą sól
Gotowanie jest łatwe150 g ravioli Arc-Pol Czaniec 1 wędzone udko 50 g sera z niebieską pleśnią pół pieczonej papryki pół ogórka pół cebuli 1 mała sałata rzymska
Gotowanie jest łatweSylwester to jedno wielkie przyjęcie na cześć mijającego roku, podczas... Artykuł MINI KEBABY Z SEZAMEM I SOSEM TERIYAKI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEAlko galaretki cytrynowe z limoncello (jelly shots) Są słodkie, smaczne, bardzo łatwo "wchodzą", ale w zbyt dużych ilościach mogą pozbawić umiejętności utrzymania postawy pionowej. O czym
Pełny talerzNa naszym świątecznym stole w tym roku gościł łosoś w galarecie. ok. 350-400g filetu z łososia 1 łyżeczka soku z cytryny mielony
Kolorowa kuchnia ElkiOstatnio na urodziny Syna przygotowałam dla dorosłych gości te właśnie paszteciki z ciasta francuskiego. To, że prezentowały się pięknie i niebanalnie na stole to jedno, ale
Smaki Na TalerzuMega wypas, w sam raz na przydomowe przytupy ;) Składniki 250 g boczniaków 200 ml sosu BBQ 2 łyżki oleju rzepakowego pieprz Przygotowanie
R'n'G Kitchen500 g mięsa gotowanego bez kości, 2 cebule, 4 ząbki czosnku, 1 ostra papryczka, 50 ml bulionu, sól, pieprz, cukier, 500 g szpinaku mrożonego, liście, tłuszcz
królestwo garówSKŁADNIKI: 250 g świeżego szpinaku 3 jajka łyżeczka soku z cytryny szczypta gałki muszkatołowej 400 g łososia wędzonego 2 opakowania serka Almette z chrzanem (300 g
Atlas SmakówGrzanki z awokado i salami. Lekkie. kolorowe, proste do zrobienia. Je się oczami. Polecam na szybką przystawkę. Wystarczy popatrzeć co mamy w lodówce i wyczarujemy
wesoła kuchnia