Moja propozycja na kiełbaski z piekarnika zamiast grilla. Początek maja to okres wielkiego grillowania, niestety pogoda do tego nie nastraja. Wystarczy kawałek
To co kochamGalaretka z kurzych łapek to najlepszy i naturalny sposób, by uzupełnić niedobory kolagenu w naszym organiźmie. Kolagen jest idealny na zdrowe stawy i piękną cerę. Tanim
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Rewelacyjna, delikatna, chałeczka z kruszonką. Lepszej nie jadłam, Wy też nie jestem tego pewna ;). Czas przygotowania zajmie nam jakieś 2 -3 h, ale 1 -2 h
Życie zaczyna się w kuchniSKŁADNIKI: ( 10 porcji ) 1 porcja = 170 kcal opakowanie ciasta francuskiego ( 275 g ) 100
Atlas SmakówJuż niejednokrotnie widzieliśmy na różnego rodzaju przyjęciach, spotkaniach babeczki z kruchego ciasta podane w postaci wytrawnej. Tym razem Madzia postanowiła przygotować domową wersję babeczek z pastą
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jeśli potrzebujecie pomysłu i przepisu na szybką przystawkę, przygotujcie roladki z szynki. Przystawka ta idealnie będzie pasować na spotkanie ze znajomymi, Święta Wielkanocne, czy Bożego Narodzenia
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Ciacho w 45 minut, 1 miska, 2 łyżeczki. Tak, to jeden z moich ulubionych czekoladowców. Szybki i pyszny deser na każdy dzień tygodnia. A do tego
upichconaBułeczki na zsiadłym mleku Składniki: Zsiadłe mleko – 400g Mąka pszenna – 800g Sól – 1 łyżeczka Soda oczyszczona – 1 łyżeczka Wykonanie: W dużej misce wymieszać zsiadłe mleko z
Kuchnia Bon AppetitMoje wpisy ostatnio znacznie zmalały, a to za sprawą nowych obowiązków, które zabrały mi znaczną ilość wolnego czasu. Niestety, zmiana trybu życia rozstroiła mój układ trawienny
Kulinarne przemysleniaDzisiejsza sałatka skupia składniki o działaniu przeciwnowotworowym. Owymi komponentami są: - kiełki słonecznika uważane za najlepiej zbilansowane źródło aminokwasów i stanowiące kompletne białko, uaktywniają
Jeść, by żyć w zdrowiuKariera szparagów w kuchni zaczęła się już 4,5 tysiaca lat temu. Ich zdecydowanymi entuzjastami byli Rzymianie. Szparagi uchodziły wówczas za szczególny przysmak. Sama nazwa wywodzi
mojewypiekiinietylkoKariera szparagów w kuchni zaczęła się już 4,5 tysiaca lat temu. Ich zdecydowanymi entuzjastami byli Rzymianie. Szparagi uchodziły wówczas za szczególny przysmak. Sama nazwa wywodzi
mojewypiekiinietylkoSamodzielne pieczenie chleba jest ostatnio bardzo modne. Nic w tym... Artykuł PROSTY CHLEB WIELOZIARNISTY pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWolnowar przepisy cd… Dawno nie było nic z diety samuraja i szparagów OK, trochę szparagów było, ale to chwilowo ostatni przepis z tym warzywem, chyba
PaleoLifeSkładniki: 1 (pojedyncza) pierś z kurczaka 1/2 szklanki kukurydzy z puszki 1/2 czerwonej fasoli z puszki 1/2 papryki czerwonej 1/4 główki sałaty lodowej 2 łyżki pokrojonego
Qchnia po prostu