pangotuje - 58 przepisów (strona:3/4)

Makaron z sosem serowym 54

solimy i pieprzymy białym pieprzem do smaku. Pomidorki koktajlowe przepaławiamy i wraz z ugotowanym wrzucamy na patelnię. Mieszamy aż makaron pokryje się całkowicie sosem serowym. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Makaron Pollo di Creama 56

ogień pod patelnią, dodajemy ugotowany makaron, solimy i pieprzymy do smaku. Mieszamy aż cały makaron pokryje się sosem około 1 minuty. Podajemy posypane odrobiną pieprzu. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Genialna pieczone ziemniaki 94

się przypiekły. Długość pieczenia można zwiększyć w zależności od wielkośći kawałków na jakie pocieliśmy ziemniaki, poza tym im dłużej pieczemy tym bardziej chrupiące będą ziemniaki. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Surówka, jak u chińczyka 72

odstawiamy do wystygnięcia. Miskę z surówką przykrywamy i wstawiamy do lodówki co najmniej na całą noc, a najlepiej na 24 godziny żeby dobrze się przegryzła. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Salsa paprykowo-pomidorowa 58

wystudzeniu zblendować i przełożyć do słoika. Jeżeli mamy czas to słoik z salsą wkładamy do lodówki na co najmniej 2 godziny aby przegryzły się smaki. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Palak chicken 79

kilka łyżek gorącego sosu i mieszamy), następnie wlewamy wszystko do garnka z sosem i kurczakiem. Mieszmy i gotujemy jeszcze ok. 3 minut na małym ogniu. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Kurczak smażony z sezamem 59

patelnię. Gotujemy jeszcze chwilkę, aż sos zgęstnieje. Warzywa wykładamy na talerz a na nie wykładamy usmażone mięso z sosem. Dla ozdoby możemy posypać odrobią sezamu. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Smażona wołowina na ostro po malajsku 75

łyżkę koncentratu pomidorowego. Smażymy dalej przez około 5 minut cały czas mieszając, aż powstały sos dokładnie pokryje mięso i warzywa. Podajemy posypane posiekanymi liśćmi kolendry. Przepis pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Sałatka z tuńczykiem i jajkiem 89

się składników doprawiając solą i pieprzem do smaku. Do miski wrzucamy warzywa, jaka i tuńczyka i przed podaniem polewamy sosem. Artykuł Sałatka z tuńczykiem i jajkiem pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Leśny mech 86

masę mascarpone. Z górnej części wybieramy zielony środek i układamy na krem (pozostałe pusta kopułka będzie nie potrzebna i można wyrzucić). Dekorujemy granatem. Artykuł Leśny mech pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Curry z kurczakiem i pędami bambusa 92

mieszamy i nadal podgrzewamy aż sos się lekko zredukuje. Podajemy z białym ryżem i możemy ozdobić dodatkowo bazylia tajską. Artykuł Curry z kurczakiem i pędami bambusa pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Tajski smażony kurczak z orzechami nerkowca 93

pokrył się sosem. Ponieważ makaron nie jest solony podczas gotowania, należy zwiększyć ilość dodawanego sosu sojowego do 2 łyżeczek. Artykuł Tajski smażony kurczak z orzechami nerkowca pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Meksykańskie placki z cukinii i kukurydzą z salsą 88

się zbyt delikatne, to do salsy można dodać drobno pokrojoną papryczkę chilli, co znacznie zwiększy charakter dania. Artykuł Meksykańskie placki z cukinii i kukurydzą z salsą pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Kremowa tarta z masłem orzechowym 103

Polewę powoli, łyżką wlewamy na ciasto w formie i wyrównujemy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej 12 godzin. Podajemy schłodzone. Artykuł Kremowa tarta z masłem orzechowym pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje
Moo tun – pikantny bulion z wieprzowiną 94

też odsączoną marchewkę, kiełki soi, seler naciowy, smażony czosnek i liście kolendry. Bulion przecedzamy i wlewamy do misek. Artykuł Moo tun – pikantny bulion z wieprzowiną pochodzi z serwisu PanGotuje

PanGotuje