Zapiekany makaron z pesto pietruszkowym, łososiem i brokułami 194Zapiekany makaron z pesto pietruszkowym, łososiem i brokułami Składniki – 2 porcje: Makaron Fusilli Giganti – 200g Brokuły – 300g Łosoś świeży – 300g Suszone pomidory – 10 sztuk Ser parmezan
Kuchnia Bon Appetit
Pizza 191Dzisiaj Międzynarodowy Dzień Pizzy. Dla mnie mógłby być codziennie... Pizza – przepis na ciasto - 4 sztuk Składniki: Mąka pszenna typ 500 – 500g Woda ciepła – 250ml
Kuchnia Bon Appetit
Burgery z kaszy jęczmiennej i buraków z oscypkiem 197Burgery z kaszy jęczmiennej i buraków z oscypkiem Składniki – burgery: Kasza jęczmienna perłowa – 100g Burak – 1 sztuka Koperek – 1 pęczek Jajko – 1 sztuka Mąka np. kukurydziana
Kuchnia Bon Appetit
Kasza jaglana z jabłkami i bakaliami 194Zapiekana kasza jaglana z jabłkami i bakaliami Składniki: Kasza jaglana – 200g Mleko – 1 szklanka Miód – 2 łyżki Jajka – 2 sztuki Mieszanka studencka Kresto – 200g Jabłka – 3
Kuchnia Bon Appetit
Pstrąg łososiowy z paluszkami krabowymi w warzywach 157Pstrąg łososiowy pieczony z paluszkami krabowymi, warzywami i ziemniakami Składniki – 4 porcje: Pstrąg łososiowy – 500g Paluszki krabowe -10 sztuk Cukinia zielona – 1 sztuka Cukinia żółtka – 1
Kuchnia Bon Appetit
Orientalny bulion z kaczki z pierożkami 218Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit
Chlebki do żurku 141Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit
Żurek wielkanocny 183Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit
Zakwas na żurek wielkanocny 155Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit
Tarta z polenty z brokułami, szynką i pesto z suszonych pomidorów 173Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit
Kotleciki buraczane z komosą ryżową 175Kotleciki buraczane z komosą ryżową Składniki – 8 sztuk: Quinoa trzy kolory Sonko – 100g Burak – 1 sztuka Marchew – 1 sztuka Koper włoski – ½ sztuki Imbir – kawałek 3cm Czosnek
Kuchnia Bon Appetit
Królik w sosie grzybowym z risotto fenkułowym 231Królik w sosie grzybowym z risotto fenkułowym Składniki – królik: Królik – 1 sztuka Podgrzybki świeże lub mrożone – 2 szklanki Szalotki – 3 sztuki Czosnek – 2 ząbki Bulion jarzynowy
Kuchnia Bon Appetit
Schab pieczony w ziołowej panierce 190Schab pieczony w ziołowej panierce Składniki: Schab bez kości – 1 kg Suszone zioła: czosnek niedźwiedzi, majeranek, tymianek Sól, pieprz Czosnek – 3 ząbki Oliwa np. smakowa – czosnkowa
Kuchnia Bon Appetit
Biała kiełbasa zapiekana z ziemniakami 175Biała kiełbasa zapiekana z ziemniakami Składniki: Ziemniaki – 6 sztuk Biała kiełbasa – 6 sztuk Piwo – 100 ml Musztarda dijon – 3 łyżki Miód – 2 łyżki Koperek – 1 pęczek
Kuchnia Bon Appetit
Focaccia z ziemniakami 190Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit