naleśnik - 11212 przepisów (strona:251/748)

Buraczki tarte na zimę 287

Buraczki tarte na zimę Przepis na tarte buraki do słoików.  Buraczki tarte na zimę to już tradycja w naszym domu, podobnie jak konfitura z czerwonych

Cztery Fajery
Zróżnicowane menu – sprawdź ofertę cateringu dietetycznego w Bydgoszczy 76

Zróżnicowane menu – sprawdź ofertę cateringu dietetycznego w Bydgoszczy  Catering dietetyczny jest skierowany przede wszystkim do osób, które chcą się odżywiać zdrowo i racjonalnie. Korzystając z

Cztery Fajery
Sernik japoński 90

Sernik japoński Najlepszy przepis na sernik japoński - delikatny biszkopt serowy. Sernik japoński najlepszy przepis na delikatny, puszysty sernik, który bardziej przypomina biszkopt serowy, niż klasyczny sernik

Cztery Fajery
Kruche babeczki wytrawne 78

Kruche babeczki wytrawne Przepis na tarteletki z sałatką z grzybami marynowanymi Kruche babeczki wytrawne to fajny pomysł na podanie każdej pasty i sałatki w elegancki sposób

Cztery Fajery
Babka piaskowa na oleju 73

Babka piaskowa na oleju Wilgotna babka piaskowa. Babka piaskowa na oleju jest równie smaczna jak klasyczna babka piaskowa . Olej rzepakowy z powodzeniem zastępuje masło i nie

Cztery Fajery
Zrazy wołowe zawijane 80

Zrazy wołowe zawijane Najlepszy przepis na śląskie rolady wołowe Zrazy wołowe zawijane. Przepis na zrazy z ogórkiem kiszonym, cebulą i boczkiem czyli tzw. śląskie rolady wołowe

Cztery Fajery
Naleśniki a’la mexicana 149

Kolorowe i ostre 🙂 Składniki: naleśniki: mąką woda jajko sól szczypta cukru 1 łyżeczka słodkiej papryki farsz: 1 pojedynczy filet z kurczaka 1/2 puszki czerwonej fasoli 1/2 puszki kukurydzy 1/2 … Czytaj dalej Naleśniki a’la mexicana

czarrna od kuchni
Zimne nóżki 80

Zimne nóżki Przepis na tradycyjną galaretę wieprzową z nóżek wieprzowych i golonki.  Zimne nóżki przepis, który w czasach PRL-u znała każda pani domu nadal

Cztery Fajery
Placki owsiane z bananem 86

nieco zmięknie. Dodaj banana pokrojonego w plasterki oraz wbij całe jajka. Zblenduj masę na gładko za pomocą blendera ręcznego. Rozgrzej patelnię z nieprzywierającą powłoką. Każdorazowo przed smażeniem kolejnej porcji naleśników, przesmaruj cienko dno patelni silikonowym pędzelkiem zanurzonym w oleju do smażenia. Na rozgrzaną patelnię nakładaj niewielkie porcje ciasta – 1 łyżka przypadająca na 1 naleśnik. Usmaż po obu stronach, staraj

ProstePesto.pl

Proponowane wyszukiwania