panierowany możemy podać te dania na 1 półmisku. Będziemy mieli wtedy 4 półmiski z daniami gorącymi, reszta bez zmian. Co podać w tych 5 rodzajach ,np. kotlet schabowy Rajców, kotlet de volaille, filet z kurczaka z pesto pod mozzarellą, filet z łososia na młodym szpinaku, staropolski zraz zawijany. Czyli mamy - wieprzowinę, 2 x drób, wołowinę i rybę(...)karambolą), karkówka szpikowana czosnkiem, rolada z boczku faszerowanego mięsem, galantyna z kurczaka, kaczki itp. 2. półmisek szynek i wędlin - polędwica wędzona, dobra szynka, salami, kabanosy ; 3. deska serów - twardych, pleśniowych, kozich do tego kiść winogron, orzechy; 4.dwa rodzaje sałatek np. tradycyjna jarzynowa - zawsze bardzo popularna, dla osób uważającą tę sałatkę za bardzo pospolitą ,proponuję
Kulinarny karnet Christopheraciekawe dodatki w majonezie robią ten świetny smak całego dania. Ja sos tatarski lubię dodawać także na kanapki z wędliną czy z tuńczykiem, obowiązkowo podaję go także do kotletów serowych oraz czasem do dań mięsnych. Następnym razem nie kupuj w sklepie gotowego sosu tatarskiego, tylko zrób go w domu! @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embedSubmitLoad{display:inline-block(...)subscribe-form-2709473 .row-form").hide()} Zapraszam do wszystkich moich przepisów na sałatki . Polecam Wam także: – sałatka gyros – sałatka z pieczonym burakiem i kozim serem – sałatka cezar z kurczakiem – sałatka z pieczonym kalafiorem – sałatka z gruszką i gorgonzolą – sałatka ze szparagami i jakiem – sałatka kebab – sałatka brokułowa – kurczak
nietylkopasta.pl