kolacja - 33757 przepisów (strona:1731/2251)

Pide z mięsem mielonym (Pide mit Hackfleisch) 125

Kochani! W czasie moich wielkich i małych podróży po Niemczech trafiłam pewnego razu do tureckiej knajpki w centrum Frankfurtu - Bayram. Mimo dość późnej pory ruch w

Kuchnia smaków
Tortilla ze szpinakiem i fetą 130

Jeszcze jedna propozycja na dziś i na szybko. Tortilla ze szpinakiem i serem feta. U mnie zniknęła tak szybko, że nie zdążyłam sosu zrobić. Ale w

Kuchnia smaków
Zawijańce z cukinią 169

Kochani, mamy dla Was dziś szybką propozycję na obiad bądź obiadokolację, jak kto woli. Danie lekkie, szybkie do zrobienia, dietetyczne i sycące. To danie zachwyciło nie

Kuchnia smaków
Pizza Agnieszki 153

Jeśli szukacie pomysłu na przyjęcie urodzinowe dla Wszego dzieciaczka, to gwarantuję, że pizza wprawi w zachwyt wszystkich małych gości, a urodzinowe przyjęcie będzie długo wspominane przez

Kuchnia smaków
Serowe paluszki 287

Serowe paluszki Nie wszystkie dzieci lubią paluszki rybne , ale wszystkie kochają paluszki serowe , to stwierdzenie można zaryzykować . Chociaż mój młodszy syn do czwartego roku życia nienawidził

Ogrodnik w podróży
IMBIROWE PURE Z MŁODEJ MARCHEWKI 175

Aksamitne PURE Z MŁODEJ MARCHEWKI z odrobiną imbiru będzie doskonałym... Artykuł IMBIROWE PURE Z MŁODEJ MARCHEWKI pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
OMLET Z BOBEM 152

Bób...znienawidzony przeze mnie w dzieciństwie, teraz przeżywa w moim domu renesans, Dziś na śniadanko proponuję omlet z bobem, pomidorkami cherry, serem typu greckiego i świeżą

Z Majeczką w kuchni
Pasztet z Perliczki 200

Składniki ok 1,5 kg perliczki 350 g wątróbki z indyka 2 cebule pół lampki czerwonego półwytrawnego wina 4 ząbki czosnku 1 bułka kilka listków szałwii

Gaździnka warzy
ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY 151

Wiosenna, zielona zupa: ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY zachwyca subtelnym smakiem i... Artykuł ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Leczo 173

Leczo, to chyba z najpopularniejszych potraw jednogarnkowych, która zadomowiła się w naszej kuchni. I zapewne co dom, to inny przepis na leczo. Czy jednak to nasze

Jacob Tastes
Frittata ze szpinakiem i wędzonym łososiem 184

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com   Frittata to rodzaj omletu z warzywami, który w zasadzie powinien być zapiekany w piekarniku. Danie to jest bardzo

Di gotuje
Szkockie jaja 196

Szkockie jaja Jaja po szkocku to potrawa sięgająca swymi korzeniami okolic roku 1700 , choć różnie podają poszczególne źródła . Doprawiane w dość dowolny sposób ( z dodatkiem ziół

Ogrodnik w podróży
SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKÓW 171

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKA to chrupiąca porcja... Artykuł SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKÓW pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Jajecznica z botwinką. 151

W weekend poszalałam trochę i wypróbowałam parę nowych przepisów. Niektóre są do poprawy, ale na pewno się nimi z Wami podzielę. Dostałam od znajomej sporo młodej

Zakątek rozkoszy kulinarnych
Kebab ormiański 254

Kebab ormiański jest czymś zupełnie różnym od znanych nam kebabów tureckich które w wersjach, z regóły gorszych niż lepszych, zalały nasz kraj jako przystepny i szybki

sierotka maRysia w kuchni

Proponowane wyszukiwania