Surówka idealna do grill, pieczonego mięsa czy do chrupiących skrzydełek. Uwielbiam ją. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldSurówka idealna do grill, pieczonego mięsa czy do chrupiących skrzydełek. Uwielbiam ją. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldNowa odsłona starego bigosu! Jeśli zostało Wam trochę bigosu i nie macie już na niego ochoty, to proponuję ugotować kaszę gryczaną i zrobić tartę z ciasta
To co kochamGołąbki z ryżem i sosem przygotowanym na bazie zasmażki są moim pysznym wspomnieniem z dzieciństwa. Lubiłam je odkąd pamiętam, a moja mama była prawdziwą mistrzynią w
Di gotujeTo danie na pewno znacie z niejednej restauracji. Nie znam chyba osoby, która by nie zachwycała się tym daniem. Tak! To Shoarma z kurczaka, którą spokojnie
Kulinarne PrzebojeJeśli lubicie gołąbki w sosie pomidorowym, ale nie lubicie ich zawijać, to koniecznie wypróbujcie ten dość szybki przepis! Zupa gołąbkowa jest świetną alternatywą dla tradycyjnych gołąbków
Kulinarne Przeboje