Hej! Co zrobić z czerstwym chlebem tostowym? No nie wyrzucać, to rzecz pewna. Możemy go sobie wykorzystać do przygotowania smacznej, słodkiej przekąski. Równie dobrą na gorąco
Tylko pysznieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuDziś po solidnym śniadaniu i obiedzie z deserem, na kolacje postanowiłam zjeść sałatkę :) Czytaj więcej »
Kasia SarnaSałatka z marynowaną cebulą. Najpierw marynuje się cebulę w occie a potem dopiero robi się sałatkę. Myślałam że tak długo marynowana cebula w occie będzie ostra
Moje Małe CzarowanieDlaczego taka nazwa ciasta? spytacie? to ciasto pewnej damy i powiem że szarlotka jest pyszna. Smakuje obłędnie i nie można jej porównać do niczego co wcześniej
Moje Małe CzarowanieCzy wiecie że czarna rzepa jest anty stresowa i leczy depresję? No to już wiecie i warto ją zajadać tym bardziej że jest przepyszna. Ja mogę
Moje Małe CzarowanieWęsiory to miejsce na Kaszubach gdzie znajdują się prahistoryczne, pogańskie kamienne kręgi. Tam też sprzedaje się jabłecznik domowej roboty i zwią go węsiorski. Ja znalazłam przepis
Moje Małe CzarowanieW poprzednim artykule opisałam sezonowe warzywa w zimie, dlatego dziś kolejna część cyklu: Owoce sezonowe Zima. Zobacz jakie owoce zjemy zimą. Niestety zima... The post Owoce
Eksperymentalnie.comKaczka nie gości na moim stole zbyt często, przyznaję i karnie biję się za to w pierś, własną, nie kaczą :) Kiedy jednak się pojawia, to zawsze
PichceniomaniaDietetyczne ciasto bez cukru z dużą ilością bakalii oraz orzechów. Bardzo smaczne i zdrowe ciasto! Czas wykonania: 1 h – 1h 15
KuchniaWeDwoje.plKażdy z nas ma swoje skojarzenia, gdy pierwszy raz słyszy jakąś nową nazwę. Do dziś pamiętam moje, gdy usłyszałem o batatach
Vegan TasteJak już wiecie dobrze uwielbiam ciasta ucierane, a to ucierane na mleku jest moim ostatnim numerem 1! Bo zawsze się udaje i nigdy nie zdarzyło mi
Ostra na SłodkoRacuchy drożdżowe nie mogą nie smakować. Ja przynajmniej nie znam nikogo kto by odmówił Ładnie wyrośnięte, delikatne w smaku, pachnące świeżymi drożdżami, delikatnym cynamonem i gorącymi
Zasmakuj KuchniSkładniki: 1 kostka masła lub margaryny 9 jajek 35 dag maku 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia 35 dag cukru 1 szkl posiekanych orzechów włoskich 9
MojaQchnia.plWspaniałe ciacho. Z przepisu mojej teściowej – polecam. Składniki: Placek kruchy: 2,5 szkl mąki 4 żółtka 1 kostka margaryny 1 szkl cukru pudru 2
MojaQchnia.pl