Uwielbiam takie szybkie połączenia ulubionych dodatków. Sałatkę przygotowałam podczas wypadu ze znajomymi na grillowe spotkanie. Wyszła super i zajęła mi krótką chwilkę, więc postanowiłam podzielić się
Wielki apetytCudowny dodatek do mięs, past lub chrupiącego, grillowanego chlebka. Z grillowany czosnek ma lekko słodki smak i traci całą swoją ostrość. Pyszności. Składniki: główka polskiego czosnku
Wielki apetytCudownie delikatne, lekko pikantne i niezwykle kremowe. Takimi pieczarkami można ugościć nawet najbardziej wybrednych przyjaciół. Są naprawdę pyszne. Składniki: 200 g ulubionych serów 200 g szpinaku
Wielki apetytSkładniki: chleb (w całości) oliwki oliwa czosnek sól tymianek tarty ser mozzarella Sposób przygotowania: Chleb natnij z wierzchu w równych ok. 1,5
Wielki apetytŚwietna opcja szczególnie dla dzieci. Fajny smak, przygotujesz je w kilka minut i równie szybko znikną z talerza. Polecam. Składniki: 0,5 kg mięsa mielonego (tłustego
Wielki apetytJak wiesz, na moim blogu znajdziesz mnóstwo inspiracji na łatwe i przyjemne w wykonaniu dania. Czasami naprawdę nie trzeba spędzić długich godzin w kuchni, aby oczarować
Wielki apetytSkładniki: pierś kurczaka opakowanie mrożonego szpinaku kilka ziemniaków sól, pieprz szczypta estragonu i kminku 3-4 ząbki czosnku kilka kropel soku z cytryny ok 2 łyżki
Gaździnka warzyIdealne śniadanie? Smaczna kolacja? Proponuję przepis na szparagi grillowane z szynką szwarcwaldzką z dodatkiem jajka po benedyktyńsku. Sezon na szparagi uważam za otwarty! Czytaj więcej »
Ana Mari's worldCześć czas grillowania w pełni, ale wiadomo karczkiem nie każdy się naje :) Mam więc dla Was propozycję sałatki z kurczakiem która każdemu podpadnie do gustu. Sałatka
Panda i jej światPrzepis na majówkowe spotkania i grillowanie. No może nie do końca grillowanie bo użyłam tu małży już grillowanych ale jeśli macie małże świeże to i ugrillować
Moje Małe CzarowanieMajówka co prawda dobiega już końca, ale sezon grillowy dopiero się tak naprawdę rozpoczyna. Właśnie z tej okazji dziś pragnę podzielić się z Wami szybką i
Kuchnia z widokiem na ogródSzparagi w sklepach się pojawiają, więc nasze menu urozmaicają. Ja od grillowania ich zaczęłam, bo sezon grillowy rozpoczęłam. Zielone i białe szparagi z salsą z warzyw
Moniki SmakołykiSteki z tuńczyka grubości około 2,5 cm, sól, pieprz, oliwa Steki z tuńczyka oprószyć solą i pieprzem, skropić oliwą. Odłożyć na 30 minut. Grillować bezpośrednio
królestwo garówcomber jagnięcy, 6 ząbków czosnku, 6 - 8 anchois, 8 połówek pomidorów suszonych z oliwy, oliwa Czosnek, anchois i pomidory zmiksować. Mięso oczyścić z błon, końcówki kości
królestwo garówkolby kukurydzy, oliwa, masło, sól, masło Kolby kukurydzy, oczyścić. Posmarować oliwą. Położyć na rozgrzanym ruszcie. (220 stopni Celsjusza) Grillować około 20 minut co jakiś czas smarując
królestwo garów