Dziś polecam pieczone udka kurczaka z migdałami, które są delikatne i soczyste. To moja FIT przekąska idealna na domową imprezę. Potrawa jest bardzo prosta i szybka w zrobieniu. Zapraszam na sprawdzony przepis. Udka kurczaka to smaczne danie na obiad lub przekąskę. Jeden mały dodatek w postaci płatków migdałów potrafi mocno zmienić smak i wygląd potrawy. Smak migdałów idealnie pasuje
Ania gotujemarchewki jest bez majonezu. Jeśli gustujesz w lżejszym wariancie, zmniejsz nieco ilość majonezu i zastąp ją jogurtem greckim. Jak zrobić surówkę z pora bez majonezu? Wszyscy fani surówek fit, wiedzą, że składniki połączy świetnie olej lub oliwa z oliwek. Smaki dopełni odrobina świeżego soku z cytryny. Do Ciebie należy wybór tego, który wariant wybierzesz. Na koniec surówkę doprawiamy solą
Kuchnia Na WypasieSmalec z fasoli Pyszna alternatywa dla mięsnych dodatków na kanapki. Wegetariańska pasta z fasolą, cebulką i jabłkiem, która do złudzenia przypomina smalczyk, a przy tym jest
Blog z Apetytemdana firma, a także na warianty dań, dostępne w menu. Dobrze jest też zdecydować się na markę, która proponuje spersonalizowany catering dietetyczny. Kalisz to miasto, gdzie działa firma Look Fit. To znany specjalista w dziedzinie diety pudełkowej, któremu od lat ufają tysiące zadowolonych klientów. Ponadto profesjonalny catering dietetyczny to również możliwość dopasowania ilości posiłków przygotowywanych dziennie dla danego klienta
jakszef.plsię rozpuści Polej placki i gotowe Placki ziemniaczane po amerykańsku serwuj na gorąco. Najlepiej posypane kolendrą, szczypiorkiem lub prażoną cebulką Są proste, syte i pyszne.. niestety nie są fit ale co tam raz się żyje.. Smacznego! Artykuł Placek ziemniaczany Amerykański z szarpaną wieprzowiną pochodzi z serwisu Ogrodnik w podróży
Ogrodnik w podróżyprosty przepis, czyli jajka faszerowane marynowanymi grzybami. To bardzo fajny pomysł na świąteczny stół i nie tylko. Jego przygotowanie zajmie CI dosłownie kilka chwil. Jeśli wolisz, aby były bardziej fit, zamiast majonezu dodaj gesty jogurt. Na blogu znajdziesz też inne przepisy na faszerowane jajka → Faszerowane jajka na kilka sposobów . Po więcej kulinarnych inspiracji zapraszam Cię także na mój profil
Kulinarne przygody Gatityozdób do domu zajrzyjcie Tutaj - Klik! Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie Możecie też dołączyć do grupy Kuchenne FIT Rewelacje , gdzie znajdziecie mnóstwo inspiracji na zdrowe jedzonko
Moje Kuchenne RewelacjeKolejne fit nowinki z dobrze nam znanego dyskontu 😉 Tych nowości pojawia się ostatnio naprawdę sporo i jest w czym wybierać. Zobaczmy czy te proteinowe batony bez dodatku cukru to dobry i smaczny pomysł np. na po treningową przekąskę. Nazwa: batony wysokobiałkowy o smaku truskawkowym oraz batony białkowe z nadzieniem o smaku wiśniowym/karmelowym Firma: Go Active
Candy PandasRolada z musem jabłkowym i czekoladą – ekspresowa rolada z gruszkami Zapraszam też po przepisy na Pyszne ciasta na Święta Pyszna rolada biszkoptowa z truskawkami słodzona erytrolem to kolejny fit przepis. Biszkopt zrobiłam z: 4 jajek, 100 g erytrolu, ( 6 łyżek) szczypty soli, 1 łyżeczki proszku do pieczenia 70 g mąki pszennej. Jak zrobić biszkopt bez cukru. Biszkopt
Damsko-męskie spojrzenie na kuchniępodane z sosem truskawkowym. Czy może być coś smaczniejszego? Idealne na przystawkę zarówno na ciepło jak i na zimno. Danie to powstało na ostatnich warsztatach Polska Gotuje jako Danie Fit. Składniki: ? 1 polędwiczka wieprzowa ? garść roszponki Marynata: ? 1 cebula ? papryka wędzona w proszku ? sól, pieprz ? 5 łyżek oleju do smażenia Sos ? 200 g truskawek lub 1/2 opakowania mrożonych Hortex
To co kochambiałym winem, po chwili śmietaną, i dusić do odparowania połowy płynu. ? Na koniec dorzucić rukolę, doprawić. ? Podawać z kaszą gryczaną. Danie pochodzi z warsztatów kulinarnych Polska Gotuje – Dania Fit
To co kochamminut. Doprawić do smaku, wymieszać z natką pietruszki. ? Brokuła ugotować w wodzie z solą i cukrem. ? Podawać gulasz z różyczkami brokuła. Danie pochodzi z warsztatów Polska Gotuje – Dania Fit{jcomments
To co kochamBardzo smaczne pieczone papryki z nadzieniem z kaszy kuskus, fasolki szparagowej i sera tofu. Danie to poznałam na warsztatach z Polska Gotuje – Warzywa i Dania Fit. Składniki na 4 porcje: ? 2 duże papryki czerwone ? 1 szklanka kaszy kuskus ? 200g fasolki szparagowej lub 1/2 opakowania mrożonej ? 1 cebula ? 1 ząbek czosnku ? 4 pomidorki koktajlowe ? pęczek bazylii
To co kochamtygodniu (w folii spożywczej w lodówce) jest tak samo smaczny jak w dniu pieczenia. Ma bardzo delikatny zapach kaszy gryczanej i nieziemsko chrupie. Ten prawdziwy chlebek Fit najlepiej kroi się po całkowitym przestudzeniu, idealnie na drugi dzień. No ale kto się oprze jeszcze ciepłemu? Mnie najbardziej smakuje z gęstym jogurtem greckim lub z majonezem i wędliną. Mniam… Składniki
To co kochamsera oraz cynamonu i wanilii. Spoiwem są dwie warstwy ryżu. Danie to jest smaczne zarówno na ciepło, jak i na zimno, z dodatkiem śmietany lub bez – wersja fit. Składniki: – 1 szklanka ryżu – 1 kg jabłek – 1/2 szklanki soku jabłkowego – 2 łyżki cukru – 1 łyżeczka cynamonu – 300 g serka śmietankowego -1 cukier wanilinowy
To co kocham