Proste, syte i zdrowe danie – bo fasolka to sporo białka. Szybkie – bo naszykowane z fasolki z puszki, z żelaznych zapasów spiżarki. Świeże i lekkie, a marynowana
Karo in the KitchenCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuFasolka po bretońsku to pożywne i rozgrzewające danie dobre nie tylko zimą, ale także w chłodne wiosenne lub jesienne dni, gdy buro i... The post Fasolka
Eksperymentalnie.comKolejna zupka...grochowa i kapuśniak w jednym..kiedyś planowałam zrobić na święta groch z kapustą, ale jakoś nic z tego nie wyszło..teraz gotując dużo zupek
Moje domowe kucharzenieBardzo lubię różnego rodzaju makarony, ale tak sobie teraz myślę, że cannelloni zaliczyłabym do grona tych najlepszych. Uwielbiam nadziewać te rurki różnymi farszami, a jedzenie to
Kuchnia MagdaLenySkładniki: soczewica zielona 50 dag, kasza gryczana 100 gram/woreczek, kucharek 1 łyżka, pieprz ziołowy 1 łyżeczka, pieprz czarny mielony 1/2 łyżeczki, jajka 1 sztuka "L", cebula
W Mojej Kuchni LubięNa dzisiejszy obiad proponuję pyszną zupę grochową z makaronem i wędliną. Zupa jest bardzo syta i pożywna. Doskonała na obiad dla całej rodziny. SKŁADNIKI: 300g grochu
Tradycyjna kuchnia KasiChociaż ta zupka nie wychodzi poza bardzo konwencjonalne rozumienie kuchni meksykańskiej, to każdy kto jej spróbuje powinien przyznać, że to żaden grzech. Ba, to zaleta! ;) Co
zadanie-gotowanieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuProsty sposób na fasolkę szparagową :) zimą jak znalazł. W ostatniej chwili zerwaliśmy fasolkę i co teraz?... przecież nie zjemy tyle od razu :) Nastąpiła szybka decyzja
chleba naszegoObiad w zasadzie bez przepisu. Jest to po prostu smaczne połączenie kilku rzeczy :) Czytaj więcej »
Kasia SarnaZimową porą często nachodzi nas ochota na coś rozgrzewającego. Fasolkę po bretońsku zrobiłam tak, jak lubimy najbardziej - z niewielką ilością cebuli i drobniutko pokrojonego wędzonego boczku
babka w formieLekko słodka sałatka z makaronem, rybą i ananasem. Czas wykonania: 15 min Ilość porcji: 4-5 Składniki: puszka tuńczyka w sosie własnym ½ puszki
KuchniaWeDwoje.plNa północnym zachodzie jest takie miasto portowe, które wbrew powszechnej opinii wcale nie leży nad morzem. To miasto to Szczecin. W cale nie pomaga mu fakt
Kryzysowa Książka Kucharska