Gdy okazuje się,że za chwilę odwiedzą cię niezapowiedziani goście,do dzieła: Składniki: słoik jabłek (ja użyłam tych zakupionych w Lidlu,ale równie smaczne będą domowe
Wielki apetytSkładniki: tortille pszenne tuńczyk w oleju kukurydza z puszki roszponka kiełki brokuł czerwona papryka ser feta Sposób przygotowania: Pokroić paprykę
Wielki apetytSkładniki: 200g makaronu casarecce 1/2 czerwonej papryki 100 g kurek garść roszponki kiełki brokuł garść czarnych oliwek mozzarella odrobina smalcu sól pieprz Sposób przygotowania: Makaron gotujemy
Wielki apetytSkładniki: Duży pomidor malinowy 100g sera Mozzarella bazylia oliwa z oliwek sól pieprz czarne oliwki grzanki Sposób przygotowania: Pomidora umyć i pokroić w równe plastry.Na wierzchu
Wielki apetytPyszne,słodziutkie i niezwykle aromatyczne.Naprawdę warte wypróbowania. Składniki: 2 jaja 200g mąki 100 ml mleka ryżowego (u mnie Alpro) 50 g cukru łyżeczka proszku do
Wielki apetytKupiłam dziś w Lidlu cukinię z zamiarem zrobienia mussaki. Robiąc dzieciom naleśniki zmieniłam swój plan i powstały placki. Składniki: 400 g mąki 1 łyżeczka cukru 0
Wielki apetytSkładniki: makaron Fussilli Lunghi Zielone oliwki czarne oliwki papryka czerwona cukinia roszponka sól czosnkowa (Kamis) feta oliwa z oliwek ( u mnie Lidl) Sposób przygotowania: Na
Wielki apetytW domu pojawiła mi się bardzo duża ilość pysznych jabłek.Mam takiego dobrego sąsiada,który zaopatrzył mnie po raz kolejny w te cudowne owoce.Długo
Wielki apetytMiałam ochotę na zupełnie inne śniadanko.Otworzyłam lodówkę i się zaczęło.Moje ulubioone jajka,boczek,cebulka,nie mogło zabraknąć suszonych pomidorków.Wyszedł mi pyszny omlet,więc
Wielki apetytVafini to cudeńko,które niedawno odkryłam.Eksperymentuje ostatnio dość sporo i was zachęcam do wspólnej zabawy.Lada dzień Sylwester,więc będzie ku temu okazja. Dziś zapraszam was
Wielki apetytMoja ulubiona przystawka na wszelkie imprezy a szczególnie na Sylwestrowe spotkanie z przyjaciółmi.Jeśli ktoś z was jeszcze nie miał okazji spróbować,do dzieła.Śliweczki są
Wielki apetytNie wiem jak wy,ale ja uwielbiam zapach i smak pieczonego boczku.Stwierdziłam,że czas wypróbować połączenie z serem pleśniowym i wyszło pysznie.W tym roku na
Wielki apetytNie wiem jak wy,ale ja uwielbiam czosnek.Mogłabym go jeść nawet każdego dnia.Przystawka ta powstała z myślą o zbliżającej się rocznicy ślubu,ale już wiem
Wielki apetytWielkimi krokami zbliżają się do nas Walentynki,karnawał nadal trwa,więc okazji do wspólnego świętowania nie brakuję.Postanowiłam przygotować moje pierwsze fondue serowe.Troszkę eksperymentów i
Wielki apetytUlubione kluseczki moich dzieci.Są pyszne-delikatne i puszyste.Robiła je moja mama,teraz robię je i ja. Jeśli nie znasz ich smaku zapraszam do wypróbowania
Wielki apetyt