Czyż to niesamowite jak zwykły-niezwykły kotlet potrafi wzruszyć ?!? :DDD W każdym razie moja Mama robi najlepsze "devolaje" na świecie i to od niej nauczyłam się je przyrządzać. Dziś te tajemniczą recepturę zdradzam Wam! :DDD Kotlety nadziane są ziołowym masłem z natką pietruszki, czosnkiem i odrobiną soli oraz pieprzu
Słodko-Słony Świat Ilonysmażyć na dużym ogniu, gdyż kotlety zbyt szybko się zrumienią, a w środku będą surowe. Pieczarki i cebulę pokroić i razem podsmażyć. Podczas smażenia posolić i popieprzyć. Gotowe devolaje podawać z pieczarkami. Przepis i zdjęcia nadesłane przez moją mamę :) Smacznego
W kuchni u Monikicałym domu unosił się piękny zapach czosnku oraz pietruszki. Nam bardzo smakował devolay w sezamie, a jak Wam podoba się ten pomysł? A jak Wy przyrządzacie w domu devolaje? Składniki: 4 piersi z kurczaka pęczek natki pietruszki 4 ząbki czosnku 2 łyżki masła sól do smaku pieprz do smaku mąka do panierowania sezam
Krakowskie smaki AniSprawdź inne wyszukiwania: