Filet z kurczaka pod pierzynką 90Szukasz pomysłu na fileta z kurczaka? Mam dla Ciebie ciekawy pomysł na bardzo smacznego kurczaka pod pierzynką! Artykuł Filet z kurczaka pod pierzynką pochodzi z serwisu
Przepiski.pl
Serek proteinowy pistacjowy i słony karmel – Pilos (Lidl) 89Zapraszamy na coś słodkiego zamkniętego w poręcznej tubce (na szczęście bez % 😉). Jakiś czas temu opisywałyśmy Wam serki proteinowe w tubce od Ekomilk o dwóch podstawowych smakach
Candy Pandas
Pudding chlebowy z sosem waniliowym 73Share Pinterest Print Pudding chlebowy z sosem waniliowym Pudding chlebowy to klasyczny angielski deser przygotowany z czerstwego pieczywa i bardzo łatwy do zrobienia. W XI-wiecznej
Oryginalny smak
Pączki dyniowe 80lekko ciepłym mleku z 1 łyżka cukru i 2 łyżkami mąki. Odstawić do podrośnięcia. 3. W misce umieścić pozostałe składniki. wlać wyrośnięty zaczyn, miksować mikserem z hakami. Ciasto jest klejące i można go lekko oprószyć mąką. Odstawić na 1h do podwojenia objętości. 4. Ciasto rozwałkować na grubość 1,5 cm. Wycinać kółka lub na wzór oponki. robiłam pół
Kuchnia domowa Ani
Kurczak w sosie paprykowym 240Kurczak w sosie paprykowym to pomysł na pyszny obiad dla całej rodziny. Mięso jest mięciutkie i delikatne, a kremowy sos nadaje całości wyrazistego smaku i aromatu
Przepiski.pl
Magdalenki dyniowo-pomarańczowe 84ubijamy z cukrem, dynią i konfiturą na puszystą masę. Stopniowo, cały czas miksując, dodajemy do nich mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, kurkumą i cynamonem oraz wystudzonym masłem. Powstałe ciasto nakładamy do formy na magdalenki. Pieczemy 5 minut w 200 stopniach, po czym zmniejszamy temperaturę do 150 stopni i pieczemy około 12-15 minut (do suchego patyczka i zrumienienia ciasta
Mienta blog
Faszerowana papryka z piekarnika 62Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads
Bardzo Gruby Smok
Ciasteczka z czekoladą i orzechami włoskimi 72cukrem. Następnie wbić jajko, ponownie wymieszać. W kolejnym kroku dodać mąkę, proszek do pieczenia, orzechy i czekoladę. Ponownie wszystko wymieszać, a następnie delikatnie zagnieść, tak żeby powstało zwarte ciasto. Blaszkę od piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Odrywać małe kawałki ciasta i formować kulki, mniej więcej wielkości orzecha włoskiego. Delikatnie spłaszczyć i układać na blaszce. Tak przygotowane ciasteczka wstawić
Agusiowe smakołyki
Filet z kurczaka duszony w sosie parmezanowym 94Filet z kurczaka duszony w sosie parmezanowym to bardzo aromatyczne danie, które zachwyca intensywnym smakiem sosu i delikatnością mięsa. Podawane z ulubionymi dodatkami, takimi jak ziemniaki
Alle Dobre!
Sałatka z kurczakiem, rukolą i żurawiną 162Zapraszam wszystkich miłośników lekkich, a zarazem sycących dań na pyszną sałatkę z kurczakiem, żurawiną i rukolą. Jestem pewna, że Wam posmakuje! Artykuł Sałatka z kurczakiem, rukolą
Przepiski.pl
Produkty pełne magnezu – dla profilaktyki i uzupełnienia niedoborów 88Aby zapobiegać niedoborom magnezu, warto włączyć do diety produkty bogate w ten pierwiastek. Do najlepszych źródeł magnezu należą orzechy i nasiona, zwłaszcza migdały, nasiona dyni i
Przepiski.pl
Placki dyniowe 74We wrześniu i październiku dynia to niekwestionowana królowa warzyw. Smakuje wyśmienicie w każdej formie – więc czemu nie placki dyniowe? {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image
Bardzo Gruby Smok
Ekspres do kawy – jak wybrać ten odpowiedni? 70Jeśli nie wiesz, jaki ekspres do kawy wybrać, przyjrzyj się specyfikacji poszczególnych sprzętów i skorzystaj z internetowych rankingów urządzeń AGD Artykuł Ekspres do kawy – jak wybrać
Przepiski.pl