Chleb z ogniska 133Chleb z ogniska Mamy sezon wakacyjny a z nim wyjazdy na urlop dłuższe lub krótsze. My zwykle lubimy wyjeżdżać w spokojne miejsce i wynajmować domek dla
Dorota Smakuje
Piadina 138Piadina to rodzaj chleba, flatbreada ze starożytną historią. Pierwsze ślady o przaśnym chlebie, który jest pradziadkiem Piadiny, sięgają 1200 roku p.n.e. Etruskowie przygotowywali kleik zbożowy smażony
RafalCook
Foccacia z oliwkami i rozmarynem 111Pyszny cienki chlebek pachnący oliwą i rozmarynem, bardzo wilgotny i rewelacyjny jako dodatek do mięs, warzyw lub nawet naszego domowego grilla. Prosty przepis -bo w prostocie
Swojskie jedzonko
Bagietka 161Domowa bagietka z chrupiącą skórką. Przepis na dwie średniej wielkości bagietki. Mąkę przesiać
Bullio
Placek z 5 cebul 114Nazwa tego placka pochodzi od ilości gatunków cebul które zostały użyte do jego wyrobu. Przepis znalazłam na blogu White end Onions i autorka nazwała placek 3
Moje Małe Czarowanie
Oponki a’la pizza 148Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smaku