Ciasto jest smaczne i wilgotne. Składniki : Miarka to kubeczek 200 ml 3 kubeczki mąki 2 kubeczki cukru 4 całe jajka 1 kubeczek oleju
Przepisy i porady kulinarneProste bananowe babeczki Dziś mam dla Was przepis na proste bananowe babeczki. Idealne do filiżanki ulubionej herbaty. Takie babeczki długo zachowują świeżość, są naprawdę proste w
Słodkie okruszkiKokosowa krówka bez pieczenia Kokosowa krówka, to jedno z najczęściej odwiedzanych ciast na blogu w ostatnim czasie. I wcale się nie dziwię, bo jest pyszne i
Blog z ApetytemZakręcone drożdżówki z makiem Miękkie i puszyste zawijaski z nadzieniem z masy makowej. Szybkie i łatwe w wykonaniu. Wychodzą wilgotne i przepyszne! Składniki: Ciasto
Blog z ApetytemWilgotna babka kakaowa na żółtkach Kiedy zostaną ci żółtka po wypieku np. bezy albo ciasta białkowego, możesz je wykorzystać do upieczenia pysznej i bardzo prostej babki
Blog z ApetytemCiasto malinowo-grysikowe bez pieczenia Prawdziwa uczta dla podniebienia. Efektowne i bardzo smaczne ciacho, które wykonacie w prosty sposób i bez użycia piekarnika. Polecam!
Blog z ApetytemLubisz muffinki? To mam dla Ciebie przepyszną propozycję – muffiny kakaowo-bananowe z kawałkami czekolady. Są bardzo wilgotne i bardzo, bardzo dobre. Idealne na deser. Ja
Smaki Na TalerzuSmaczna, oryginalna propozycja dla fanów sałatek i lekkiego jedzenia. Świeże, orzeźwiające, a zarazem sycące połączenie bogatej w białko zielonej soczewicy, chrupiącego selera naciowego, słodkiego, soczystego
Fitsweet.meCiastka owsiane, to najczęściej przyrządzany deser u mnie w domu, ale ta wersja przebiła wszystkie inne. Kruche ciastka owsiano-migdałowe z karmelizowanymi czerwonymi pomarańczami smakują obłędnie
Mienta blogBabka jogurtowa z owocami Wilgotna i delikatna babka z owocami (można użyć mrożone) i kruszonką. Szybkie w przygotowaniu i przepyszne ciasto! Składniki: Uwaga
Blog z ApetytemCo powiecie na przepis na wegańskie mini serniczki w kształcie serca z dodatkiem truskawek? Co prawda nie jest to jeszcze sezon na truskawki, i jestem
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaCo zrobić z białek? Co można wyczarować z samych białek jaj? Otóż pyszne bezy, babki, serniki i torciki. Zostały Wam białka po wypieku pączków lub faworków
Blog z ApetytemCiasto góra lodowa Znane i lubiane ciasto, które swego czasu było prawdziwym hitem internetu. Jest naprawdę smaczne i zawsze robi wrażenie wyglądem. Polecam! Składniki
Blog z ApetytemPokażę wam jak zrobić krok po kroku pyszne faworki- chrusty. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 6 osób Trudność przygotowania: łatwe SKŁADNIKI: 320
karolgotujePaluszki z serka homogenizowanego wyglądają jak hiszpańskie churross , ale nie są zrobione z ciasta parzonego tylko z ciasta jak na Oponki serowe , przy okazji przygotowania tych
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię