Złocista substancja, gęsta, lepka i ciągnąca. Spływa wolno po ściankach słoika. Charakterystyczna woń uderza w nozdrza.Słodycz kusi, nęci, aż nie potrafisz się oprzeć. Sięgasz łyżeczką
W kuchni Karmel-itkipolskie zrazy wołowe są tak lubiane jak Polska długa i szeroka. Na Śląsku nie wyobrażają sobie domowego obiadu bez zrazów i klusek śląskich, ale w innych częściach Polski równie często podaje się je z ugotowanymi ziemniakami, ziemniaczanym purée czy ziemniakami pieczonymi. Bo to przecież od Was zależy, jak chcecie je podać, nie od przyzwyczajeń innych ludzi. Zapraszam(...)jQuery;r(".ml-subscribe-form-2709473 .row-success").show(),r(".ml-subscribe-form-2709473 .row-form").hide()} Zapraszam Cię także do skorzystania z innych moich przepisów: Sznycle indyka w cieście z serem Kurczak w sosie dijon Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami Siekane kotlety z kurczaka Najlepszy kurczak pieczony! Kurczak z suszonymi pomidorami i szpinakiem Przepis na pulled pork Kotlety
nietylkopasta.pl