Kochani. Z racji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia składam Wam serdeczne życzenia. Przede wszystkim zdrowia, spokoju ducha i radości na każdy dzień, świąt spędzonych w miłej i rodzinnej atmosferze, błogosławieństwa od Bożej Dzieciny. Niech w każdym sercu narodzi się na nowo Bóg
Kuchnia domowa AniProsty aromatyczny sos z suszonych grzybów, który przygotujesz z łatwością Doskonale urozmaici pieczone mięsa, obiadowe dania oraz potrawy na wigilijnym stole Jeśli nie lubisz zasmażki, polecam
Kulinarny S.O.S.Szybki i łatwy przepis na śledzika – pomysł przyda się na Wigilię, postny piątek lub po prostu rodzinną imprezę. To nie tylko świetna przekąska, ale też
Kulinarny S.O.S.Uwielbiam krokiety z wszelkimi farszami – smaczne, sycące, no i pysznie chrupią dzięki panierce z bułki tartej Te z kapustą i grzybami najbardziej kojarzą
Kulinarny S.O.S.Uwielbiam krokiety z wszelkimi farszami – smaczne, sycące, no i pysznie chrupią dzięki panierce z bułki tartej Te z kapustą i grzybami najbardziej kojarzą
Kulinarne S.O.S.Korzenny zapach świąt! ? Mnie i Asi jeszcze z czasów studenckich pozostał „pociąg” do wspólnego gotowania. Minęły lata, sporo u nas się zmieniło, ale
Kulinarne S.O.S.Tarta z kiszoną kapustą i pieczarkami – sprawdzi się zarówno jako danie na wigilijny stół, tani świąteczny obiad, czy też jako zwykły obiad lub kolacja na
Kulinarne PrzebojeTarta z kiszoną kapustą i pieczarkami – sprawdzi się zarówno jako danie na wigilijny stół, tani świąteczny obiad, czy też jako zwykły obiad lub kolacja na
Kulinarne PrzebojeBardzo prosty przepis na lukier idealny do ciastek czy pierników. Lukier królewski bardzo dobrze się barwi (używam barwników żelowych Wilton). Lukier królewski używam również do dekoracji
Rusty ForkJeśli macie ochotę na ciasteczka to polecam Wam półfrancuskie z cukrem, z zeszytu mojej teściowej. Są przepyszne, a przepis prosty. Słój zapełnił się już ciasteczkami
Rusty ForkŁososiowe śledzie są delikatne w smaku, charakteru nadają im ziarenka czerwonego pieprzu, które po przegryzieniu wyostrzają łagodną rybę. Śledzie, cebula, odrobina oliwy i czerwony pieprz
Rusty Fork