Pasztety robi się teraz ze wszystkiego i muszę przyznać, że bardzo podoba ten trend. Od kiedy pasztet to nie tylko mięso, powstały tony przepisów na pasztety
Polska ZupaKaszka jaglana Biominki w deserze z jabłkiem. Składniki: 500 ml napoju rośłinnego, kokosowego lub mleka 6 łyżek kaszki jablanej Biominki mielona wanilia lub ekstrakt waniliowy ok.1/2
AZgotuj!Krem z kalafiora z pieczonym łososiem. Zupa jest aksamitna z lekką nutą kokosową. Podałam z ryżem basmati. Składniki: 1 szt. kalafiora lub opakowanie mrożonego 2
AZgotuj!Bardzo lubię czerwiec, za ciepełko, za energię i za to, że wyjątkowo łatwo jest dobrze jeść w czerwcu. Kilka składników i pyszny obiad gotowy, tak jak
Cooking for EmilyJedzenie z kategorii: ideale na lato i upały- sałatka na zimno z makaronem soba, z dodatkiem różnych ziół – kolendra, mięta, bazylia, szczypiorek oraz pestek i
Cooking for Emily