potrzebujemy: – 1 banana – 1 łyżkę masła orzechowego – 1 łyżkę nutelli – 200 ml mleka ryżowego – opakowanie cukru waniliowego – opakowanie proszku – 300 g mąki bezglutenowej (Schaer) – 2 garście orzechów laskowych – 5 łyżek oleju słonecznikowego Masło orzechowe, nutellę i mleko podgrzewamy razem aż całość się połączy (ja zrobiłam to na zasadzie kąpieli wodnej
Szybko Tanio Smacznieugotować w parowarze. Świetnie smakują na ciepło – lekko chrupiące zewnętrze, kryje delikatny i kremowy środek. Do przygotowania ok 12 średniej wielkości placuszków potrzebujemy: – 1 filiżankę maki bezglutenowej – pęczek świeżego koperku – szczyptę soli i pieprzu – 1 duży kubeczek jogurtu sojowego (ok 400-500 g) – 1 kalarepę (ok 430 g), startą na drobnych oczkach, odciśniętą
Szybko Tanio SmacznieObecnie świadomość wpływu zdrowego odżywiania na ludzki organizm jest coraz większa – ludzie coraz chętniej weryfikują jakość spożywanych posiłków i pragną, aby dostarczały im one zbilansowanych wartości
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!