Fasola, to źródło białka pochodzenia roślinnego, więc warto przyrządzić to danie choćby z tego względu... Składniki: 400 g fasoli Jaś łyżeczka soli po szczypcie ziół Estragonu, Cząbru, Rozmarynu,Tymianku, Oregano 3 łyżki oleju rzepakowego papryka mielona Wykonanie : Fasolę moczymy na noc. Zalewamy świeżą wodą wsypujemy sól. Gotujemy fasolę pod przykryciem aż będzie miękka. Odcedzamy pozostałą wodę, wkładamy fasolę do miski i posypujemy wszystkimi ziołami dodajemy olej i dokładnie mieszamy, posypujemy o... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.