Halibut tymiankowy

Halibut tymiankowy

Halibut tymiankowy

Przepis na : obiad

Ostatnio pojawia się u mnie coraz więcej ryb. Właściwie trudno powiedzieć skąd ta zmiana. Chyba przestałam się przejmować niechęcią do nich M. Kiedy wiem, że nie będzie Go na obiedzie, decyduję się na rybę - to chyba mądry układ. HALIBUT TYMIANKOWY Składniki: - dowolna ilość halibuta (u mnie bez skóry) - pęczek tymianku - mąka - masło klarowane - sól Przygotowanie: Na patelni rozgrzewamy masło klarowane (około łyżki) i wrzucamy tymianek. Halibuta lekko solimy i obtaczamy w mące. Układamy rybę na tymianku. Sma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.