
Przepis na : śniadanie
Inspirację na taką prostą ale jakże pyszną sałatkę zostawiła mi mama przedszkolnej koleżanki Jasia, jak to mówią sami o sobie przyjaciółki ;) pod moim pytaniem na fanpagu o propozycję wykorzystania większej ilości szparag. Czytając pomyślałam szybka i prosta, zrobię, co będzie ale okazała się strzałem w 10! W oryginalnym przepisie była jeszcze musztarda, następnym razem dodam również musztardę ;) Składniki na 3 - 4 porcje: pęczek szparag 6 jajek ugotowanych na twardo 4 łyżki majonezu 4 łyżki sosu beszamelow... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...