Święta i czas karnawału to wzmożony czas przyjęć okolicznościowych w domu. W tym czasie najczęściej poszukujemy przepisów na przekąski, śledzie czy mięsa. W moim mięsnym dziale przedstawię Wam dzisiaj kilka propozycji mięs pieczonych na stół świąteczny, noworoczny czy po prostu imprezowy. W zestawieniu wykorzystałam mieloną wołowinę, schab i boczek. Przepisy będą proste, składające się z kilku składników. Klops wyszedł bardzo smaczny na gorąco, ale jeszcze lepszy na zimno, na stół lub do ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...