PYSZNY ROSÓŁ DROBIOWY Z WOLNOWARU+ RECENZJA WOLNOWARU CROCK-POT

PYSZNY ROSÓŁ DROBIOWY Z WOLNOWARU+ RECENZJA WOLNOWARU CROCK-POT

PYSZNY ROSÓŁ DROBIOWY Z WOLNOWARU+ RECENZJA WOLNOWARU CROCK-POT

Jeśli jesteście szczęśliwymi posiadaczami wolnowaru tak jak i ja to polecam przygotować w nim rosół. Nastawiam go wieczorem a rano po przebudzeniu nie dość, że mam już obiad gotowy, to w dodatku z całym domu cudownie pachnie aromatycznym rosołkiem. Wystarczy wszystko włożyć do "gara", nastawić wolnowar na 12 godz i to wszystko, resztę to on już zrobi za Ciebie. Uwielbiam rosołek z tego sprzętu, dzięki długiemu gotowaniu zarówno mięso jak i warzywa oddały cały swój smak a zupa z każdą godziną staje się coraz bardz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.