Jajka faszerowane rzodkiewką i chramem. Jajka faszerowane to klasyczna przystawka przyjęć i Wielkanocy . Klasyczny sposób polega na wymieszaniu żółtek jaj z majonezem i musztardą , jednak warto czasami nadać inny wymiar smaku. Jajka faszerowane rzodkiewką i chanem nadaj cudownej pikanterii i ostrego smaku. Oczywiście jajka są łatwe do wykonania i do serwowania. Jajka śmiało możemy przygotować z wyprzedzeniem, pamiętajmy tylko by przechowywać je w lodówce w szczelnie zamieszkanym pojemniku. Jajka do niedawna s... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cześć. Jestem Joanna. Uwielbiam spędzać czas w kuchni i szykować zdrowe i smaczne posiłki dla mojej rodziny. Pragnę podzielić się z Tobą smacznymi i zdrowymi przepisami, które są szybkie w przygotowaniu, zdrowe i oparte na naturalnych składnikach. Jestem zapalonym samoukiem, a moje inspiracje kulinarne często pochodzą z różnych miejsc.