
Placki jabłkowe to świetna propozycja na ciepłe śniadanie lub podwieczorek. Placuszki z tego przepisu wychodzą cienkie, delikatne w smaku, niezbyt słodkie. Podaję je posypane cukrem pudrem, udekorowane konfiturą, puree z owoców lub miodem, są pyszne także z powidłami czy kleksem jogurtu. Placuszków wychodzi dużo, więc nadmiar z łatwością możecie odgrzać w piekarniku lub mikrofalówce następnego dnia. Do ciasta pasować będą również inne owoce, np. gruszki, truskawki, banany, śliwki. SKŁADNIKI: 2 szklanki mleka... czytaj dalej...

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...©2008-2009 Joakim Nygård & Andreas Pankratz
The project is hosted at http://zfdebug.googlecode.com and released under the BSD License
Includes images from the Silk Icon set by Mark James