Panna cotta czekoladowa

Panna cotta czekoladowa

Panna cotta czekoladowa

Przepis na : deser

Deser, który zdecydowanie napawa optymizmem, przenosi do radosnych chwil, celebracji przy stole przy dobrej kawie i rodzinie. Panna cotta poleca się na deser o każdej porze roku z dodatkami wszelakimi. Deser podać możecie w pucharkach, ozdobnych szklankach lub w formie charakterystycznej kopuły. SKŁADNIKI: 500 ml śmietanki 30% 90 ml mleka 100 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub deserowej 1 łyżka kakao 50 g drobnego cukru 20 g cukru z wanilią 2 łyżki żelatyny + 3 łyżki zimnej wody do dekoracji: owoce, dekoracj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję