Palmiers – karmelizowane ciastka francuskie
Palmiers – karmelizowane ciastka francuskie
Są bardzo proste w przygotowaniu a wyglądają ślicznie. Kusząco, smacznie. Tylko dwa składniki, pracy prawie wcale, a ile radości Ta wersja jest karmelizowana drobnym cukrem, w innym słodkich propozycjach możecie je posmarować konfiturą, bakaliami, masą serową bądź makową. Wyjdą fajne kruche francuskie drożdżówki, np. z serem albo makiem. Po zwinięciu i upieczeniu na pewno będą prezentowały się godnie na stole. Do tego może wino? likier? może ulubiona herbata i jest miło. Palmiers Opcjonalnie w różnych wersj... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Autor
AnKa blog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasteczka, mak, tarta, ciasto francuskie, ciasto francuskie, drozdzowka, drożdżówki , likier, proste ciasto, ciasto z orzechami, ciasto z makiem, ciasta z masa, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasta, kruche ciasteczka, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, tarta na słodko
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję