Pasta serowa z makrelą

Pasta serowa z makrelą

Pasta serowa z makrelą

Na piątkowe śniadanie poleca się pasta serowa z makrelą :) Składniki: - 500 g twarogu półtłustego - 6 jajek ugotowanych na twardo - 1 duża makrela wędzona - 1 średnia cebula - 2 łyżki majonezu - 1 mały jogurt naturalny - sól i pieprz Przygotowanie: Cebulę i jajka kroimy w kostkę. Makrelę obieramy z ości i drobno kroimy. Ser rozdrabniamy widelcem, dodajemy pokrojoną cebulę, jajka oraz makrelę. Do masy serowej dodajemy jogurt i majonez. Całość doprawiamy solą i pieprzem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zainspirowana w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję