Przepis na : obiad
Zrazy wołowe to potrawa z mięsa duszonego z dodatkiem warzyw i przypraw. Jest to tradycyjne danie kuchni staropolskiej, przede wszystkich szlacheckiej i myśliwskiej. Obecnie znajdziemy je nie tylko w kuchni polskiej, ale też w kuchniach narodów dawnej Rzeczypospolitej szlacheckiej: białoruskiej, litewskiej i ukraińskiej. Zrazy wołowe z ogórkiem kiszonym - przepis na 4 porcje Do przygotowania zrazów będziesz potrzebować: 500g udźca wołowego, 3 cebule, 1-2 ogórki kiszone, pół pęczka natki pietruszki, 1 litr bulionu, s... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...