Pstrąg z warzywami w papilotach

Pstrąg z warzywami w papilotach

Pstrąg z warzywami w papilotach

Przepis na : obiad

Kiedyś polska kuchnia pełna była ryb. Po wojnie niestety niemal zniknęły one z naszej diety, ale dziś na szczęście coraz częściej i coraz chętniej po nie sięgamy. A warto, w końcu ryby to jedne z najzdrowszych produktów - wystarczy wspomnieć choćby o tym, że dostarczają pełnowartościowego białka, nienasyconych kwasów tłuszczowych i witaminę D. A to dopiero wierzchołek góry lodowej... Pstrąg z warzywami w papilotach - przepis na 2 porcje Do przygotowania pstrąga będą Ci potrzebne: 2 pstrągi, 100g marchwi, 70g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.