Crumble pod orzechowo migdałową kruszonką

Crumble pod orzechowo migdałową kruszonką

Crumble pod orzechowo migdałową kruszonką

Przepis na : deser

     Do wysmarowanej masełkiem formy wkładamy owoce ulubione najlepiej kwaskowate.Ja miałam mrożone truskawki .Posypujemy kruszonką.Tu dowolność: masło wyrabiamy z migdałami,orzechami drobno pokruszonymi ,cukrem i mąką. Owoce posypane kruszonką wkładamy do piekarnika na 5 min na 180 . Mrożone odpowiednio dłużej. Szybko i pysznie a właściwie przepysznie!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu WYSPA SZCZĘSLIWA

Warto przeczytać

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję