Serowo-francuskie paluchy z szynką

Serowo-francuskie  paluchy z szynką

Serowo-francuskie paluchy z szynką

Z ciasta francuskiego można wyczarować wiele przekąsek na słono, tym razem zrobiłam serowo-francuskie paluchy z szynką parmeńską z dużą ilością ostrej papryki a mimo to wcale nie były ostre J Ważne jest aby użyć do nich wyrazistego w smaku sera żółtego np. parmezanu cz cheddara, nie próbujcie z goudą bo wyjdą zupełnie bez smaku, polecam podawać ciepłe z domowym sosem czosnkowym, na spotkanie z przyjaciółmi rewelacja! Składniki: 2 rulony świeżego ciasta francuskiego 20 dag ostrego sera żółtego np. cheddar 10 d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Autor

Wanilia i KardamonWanilia i Kardamon

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto francuskie, szynka, papryka, ciasto francuskie, przekąska, sosy, przekąski, sos czosnkowy, impreza, przystawki, przekąska na imprezę, przekąski na impreze, pieczeń z szynki, pieczona szynka, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.