
Wielokrotnie przymierzałam się do wypróbowania przepisu, który już od dawna krąży w internecie, ale nie ukrywam, że z pewną dozą nieśmiałości :)) Myślałam: gotować tylko 5 minut??! Przecież ona będzie surowa - szkoda marnować mięsa :( Aż w końcu zdecydowałam- teraz albo nigdy. I bardzo się cieszę, że w końcu nastąpiło to TERAZ bo szynka jest rewelacyjna. Mięciuteńka, soczysta, różowa w środku - rewelacyjna na zimno kanapki zamiast sklepowych wynalazków :)) Składniki: ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...