Składniki 500 - 600 g jarmużu świeżego ½ łyżeczki soli 1 łyżka cukru pudru ¾ łyżki zmielonych ziaren kolorowego pieprzu 6 łyżek oleju lub oliwy Wykonanie Dehydrator Counter Intelligence Infra Red D5 Umyć jarmuż ,osuszyć i porwać na kawałki. Wszystkie przyprawy wsypać do miseczki ,zalać olejem ,wymieszać do połączenia składników.Teraz wymieszać jarmuż z przyprawami ,maczając go w zalewie olejowej. Rozłożyć na tacki dehydratora, włączyć funkcje słoneczną .Jarm... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..