smarowidło ze śląskiej kiełbasy...
smarowidło ze śląskiej kiełbasy...
Składniki:
kiełbasa śląska 6 sztuk, cebula 1 sztuka, ząbki czosnku 6 sztuk, smalec 1,5 kostki, papryka ostra mielona 1/2 łyżeczki, majeranek 1 łyżka śląską kiełbasę, cebulę, ząbki czosnku dobrze rozdrobnić w rozdrabniaczu do rondla dać 1/2 kostki smalcu i do gorącego włożyć zmieloną masę
mieszając podsmażać z 10 minut, teraz włożyć całą kostkę smalcu i stopić wsypać paprykę, majeranek, zamieszać i przelać smarowidło do naczynia i wystudzone schować do lodówki takie smarowidło raz na jakiś czas lubimy do r... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa, pierogi przepis, cebula, mielone, pierogi, papryka, ziemniak, chleb razowy, ziemniaki, kasza, chleb, dania na gorąco
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję