Wy na pewno też macie takie dni, że kompletnie nie wiecie co zrobić na obiad. Wtedy pozostaje tylko opcja - ,,sprawdź co masz w lodówce?". No i co było? Znalazłam ser camembert, serek topiony, pęczek natki pietruszki i czekający filet z piersi kurczaka. Na szybko przygotowałam taki obiad! A smak zaskoczył mnie samą! Kruche i rozpływające się w ustach mięso nadziane pietruszką i serem camembert. Do tego kremowy sos na bazie mleka i serka topionego. Rewelacyjny obiad! 1 podwójny filet z piersi kurczaka Sól Piep... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...