Soczysty boczuś

Soczysty boczuś

Soczysty boczuś

Upiekłam wczoraj pyszny soczysty boczuś. Jeżeli Jesteś mięsożercą, to koniecznie musisz zrobić taki w swoim własnym piekarniku. Cudo! Wykonanie? Nic nadzwyczajnego. Posypujesz ulubionymi przyprawami, lub jak ktoś lubi poeksperymentować, to nowymi dotąd nie używanymi;) Ja użyłam estragonu, chilli, papryki słodkiej, trochę kardamonu i ziół prowansalskich i jeszcze troszkę pieprzu czarnego. Potem jeszcze troszkę posypałam czarnuszką. Robisz marynatę oblewając olejem i mieszając wszystko razem i odstawiasz na jak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ukojenie Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję