Składniki: 3 banany sok z cytryny 25 g mąki ryżowej (tj. 2 czubate łyżki) 25 mąki pszennej (tj. 2 czubate łyżki) pół łyżeczki proszku do pieczenia pół łyżki mąki kukurydzianej cukier z wanilią woda brązowy cukier olej 1. Banany obrać, pokroić na mniejsze kawałki i skropić sokiem z cytryny. 2. Do miski dodać 3 rodzaje mąk, proszek do pieczenia i cukier z wanilią. Następnie dolać ok. 7 łyżek przegotowanej wody. Przygotować dosyć gęste ciasto. Jeżeli masa jest zbyt zbita - dolać odro... czytaj dalej...
Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)