Przepis na : obiad
Buraczki po belwedersku to pomysł na niecodzienny dodatek do obiadu. Do buraczków dodałam podsmażoną cebulkę oraz rodzynki. Buraczki przygotowane w poniższy sposób to połączenie słodko-kwaśnym smaków. Jeżeli zastanawiacie się, jaki inny dodatek przygotować do obiadu to zachęcam do kliknięcia TUTAJ . Składniki na porcję dla 4 osób: 400 g ugotowanych, obranych buraków 1 średniej wielkości cebula 50 g rodzynek 1 łyżka mąki pszennej sok z połowy cytryny oliwa z oliwek sól, cukier Buraki ze... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)