Przepis na : obiad
Czas Przygotowania : 30 min Gotowe w : 2 h Bogracz, to danie węgierskie które robi się z mięsa wołowego. Istnieje wiele przepisów natomiast ja zrobiłam swój tak aby smakował mojej rodzinie. Oto mój przepis. Składniki 1 kg mięsa wołowego (ja używam karczek) Dwie średniej wielkości marchewki pokrojone w kostkę Duża cebula pokrojona w kostkę 1-2 papryki czerwone pokrojone w kostkę 2 cm. Olej do smażenia mięsa Dwa średnie ziemniaki pokrojone w kostkę 3 średniej wielkości ogórki korniszone pokrojone w dro... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...