
Wiosna to czas pełen nowalijek. Z chęcią po nie sięgamy by wzbogacić nasz jadłospis. Dzisiaj sobie ugotujmy zupę. Będzie ona lekka, świeża i... zaskakująca. Jeśli macie świeże rzodkiewki to z powodzeniem sobie je wykorzystacie. Zupa smakiem przypomina botwinkę więc jest ok 😉 . Potrzebujemy: czytaj dalej...

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...