Pasztet z kapusty i chleba
Pasztet z kapusty i chleba
Pasztet z kapusty i chleba to smaczny sposób na wykorzystanie kapusty pozostałej po obgotowaniu i zużyciu większych liści na gołąbki. Zamiast wyrzucać niewykorzystaną środkową część kapusty warto zrobić z niej smaczne danie i upiec je w piekarniku razem z gołąbkami. Czysta oszczędność ;) Podane proporcje wystarczają na 2 małe keksówki lub na 1 keksówkę i 4 kokilki. Składniki: 1200 g dobrze obgotowanej główki kapusty 600 g chleba – nie musi być świeży, ale jeśli jest czerstwy, powinien być wcześniej namoczony ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz
Warto przeczytać

Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Trzeci Talerz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, tarta, kapustą, chleb, zupa pomidorowa, pasztet, bułki, sosy, sos pomidorowy, mięso, mięsa pieczone, tarta na słodko, sos do jajek, pomidorowa ze świeżych pomidorów
Inne przepisy z Trzeci talerz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję