Przepis na : deser
Bardzo delikatne ciasto jogurtowe z użyciem mąki owsianej oraz świeżej żurawiny. Po prostu, niebo w gębie! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu 10 ml oleju rzepakowego 70 g mąki owsianej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 25 g jogurtu naturalnego aromat 50 g świeżej żurawiny Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać olej, mąkę, proszek do pieczenia, aromat oraz jogurt naturalny. Całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczonej formy. Na powierzchnię ułozyć, umytą, osuszoną świe... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...