Przepis na : deser
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie sezonowych owoców. Ciasto fasolowe z bananem, gruszką i morelami, a z dodatkiem mąki kokosowej od Kuchnia Zdrowia to sama rozkosz! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu 100 g banana bez skórki 240 g czerwonej fasoli konserwowej 50 g mąki kokosowej 20 g kakao 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g gruszki 100 g moreli bez pestek Sposób przygotowania: Czerwoną fasolę dokładnie odsączyć i przepłukać pod zimną, bieżącą wodą. Wrzucić do miski, wbić jaja, dodać... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...