Przepis na : deser
Inne niż tradycyjne gofry z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz konfitury kumkwat w płatach róży od Niebo w Gębie ! Składniki: 2 jaja 20 g erytrytolu 50 g mąki jaglanej 25 ml wody szczypta proszku do pieczenia aromat 50 g konfitury kumkwat w płatach róży 5 ml oleju do smażenia Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać mąkę, wodę, proszek do pieczenia oraz aromat. Całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do bardzo rozgrzanej gofrownicy z olejem. Smażyć przez 8 minut. Gotowe gofry ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...