Przepis na : deser
Rabarbar i figa? Brzmi kusząco! Idealnie do tego pasują białka jaj od Farma Białka , które powoduje, iż wypiek jest bardzo delikatny! Składniki: 2 jaja 100 ml białek jaj 50 g erytrytolu 10 ml oleju rzepakowego 50 g mąki ryżowej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 240 g obranego rabarbaru 60 g świeżej figi aromat Sposób przygotowania: Jaja, białka jaj i erytrytol ubić na puszystą masę. Następnie dodać olej, mąkę ryżową, proszek do pieczenia oraz aromat. Całość wymieszać. Następnie dodać pokrojony w kostkę raba... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...