Przepis na : deser
Sezon na owoce letnie jest w pełni, a zwłaszcza mój ulubiony rabarbar! Rabarbar od kilku lat gości w moim ogrodzie, więc mam go na bieżąco, co mnie to bardzo cieszy. Poniżej przedstawiam super propozycję na jego wykorzystanie. Składniki: Spód i kruszonka 1 jajo 30ml zimnej wody 20g jogurtu naturalnego 50g oleju kokosowego 50g erytrytolu 200g mąki orkiszowej szczypta proszku do pieczenia Masa budyniowa 250ml mleka 3,2% 40g budyniu waniliowego 10g erytrytolu Nadzienie 500g obranego rabarbaru&n... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...